Gambar-gambar aktiviti Kskill Training Centre Termasuk VTO & Kursus Pendek bersama dengan agensi swasta dan kerajaan

Testimonials

Pandangan saya terhadap Kskill Training Centre semasa belajar disana, cara pembelajarannya tidak terlalu sukar dan senang difahami setiap modul yang diajar. Juga perkhidmatan yang di tawarkan sangat memuaskan. Guru yang mengajar juga sangat mesra dan juga memberi respon yang sangat baik. Staf-staf yang bekerja di Kskill juga memberi layanan yang baik. Saya sangat berpuas hati kerana semua pihak dapat bekerjasama bagi menyelesaikan masalah yang timbul. Di Kskill juga banyak yang dapat saya pelajari cara bagaimana mengajar dengan betul.

sepanjang pengajian di Kskill Training Centre segala pengurusan untuk pengajian senang untuk diselesaikan, tenaga pengajar sangat memberikan kesan yang baik dan mudah untuk difahami,semua yang di pelajari senang untuk di difahami. setiap kakitangan semua memberikan layanan yang baik.saya juga sangat berterima kasih kepada Kskill sepanjang pengajian semuanya dalam keadaan yang baik dan tiada masalah yg kritikal.Kskill juga banyak mengajar saya erti menjadi seorang pendidik yang beribawa dan tidak lupa juga tips2 yang sangat berguna dalam hidup saya sampai selama-lamanya

semasa menjalani pengajian disana, daripada segi pegurusan sangat memuaskan dan segala urusan yang di jalani selesai dengan cepat. Seterusnya dari segi pembelajaran pula, semua cocu dapat di fahami dengan mudah. Tenaga pengajar dan kakitangan dalam Kskill Training Centre juga peramah.

klu semasa tu, sya dpt ilmu mcm mna utk jd tenaga pengajar. dpt kwn2 baru. dpt pendidik baru. dpt pengalaman baru. dpt kurangkan rasa malu dlm diri utk bcakap dpn org ramai. dpt rasa apa yg cikgu2 kami dlu rasa

dari segi pembelajaran saya dpt memahami dgn cepat, tenaga pengajar jugak memberikn tnjuk ajar dgn jelas dan ringkas. Overall utk saya xda masalah sepanjang sy belajar di kskill.